Panourile solare profită de una dintre cele mai puternice resurse ale naturii și gratuită, energia produsă de soare. Panourile solare, cunoscute și sub denumirea de panouri fotovoltaice, folosesc tehnologia semiconductorului pentru a transforma energia de la lumina soarelui în energie electrică, care vă poate alimenta gospodăria gratuit.

În viața de zi cu zi, este de așteptat accesul nelimitat la o sursă de alimentare în orice moment și în aproape orice loc. Cu toate acestea, viitorul acestei furnizări constă în energii regenerabile, precum energia solară.

Ce veți obține cu ajutorul panourilor fotovoltaice:

agap.ro foto2

Independență energetică

Cu ajutorul panourile fotovoltaice ai asigurată producție autonomă de energie electrică pentru casa ta.

agap.ro foto3

Sustenabilitate

Panourile fotovoltaice contribuie la reducerea emisiilor de CO2, așadar contribui la asigurarea unui mediu mai sănătos.

agap.ro foto1

Costuri mai mici la energie

Cu panourile fotovoltaice, reduci o parte din energia care ajunge la tine din rețeua publică, deoarece îți produci singur energia.

Ce îți oferim:

Consultanță tehnică și soluții personalizate

Analizând profilul energetic la locației, cât și specificațiile tehnice, îți oferim soluții personalizate, gândite pentru nevoile tale.

Montaj

Montajul panourilor fotovoltaice reprezintă o investitie cu numeroase avantaje pe termen lung.

Garanție

Garanția privind performanța panourilor este pe termen lung, până la 20 de ani, iar eficiența în producția de energie este estimată la aproximativ 30 de ani.

Instalare și punere în funcțiune

Echipă specializată în panouri fotovoltaice.

Economisirea banilor este unul dintre cele mai bune motive pentru a vă achiziționa panouri fotovoltaice și, indiferent dacă alegeți panouri monocristaline sau policristaline, veți reduce facturile la energie electrică.

Ambele tipuri de panouri solare cristaline sunt fabricate din siliciu cristalin, un material cu adevărat stabil.

Opțiunea pe care o alegeți se referă la preferințele personale și la restricțiile de spațiu.

Panourile fotovoltaice se împart în două categorii principale: panouri monocristaline (mono) și panouri policristaline (poli). Ambele tipuri de panouri produc energie de la soare.

Atât panourile fotovoltaice monocristaline, cât și cele policristaline servesc aceleiași funcții în sistemul fotovoltaic: captează energie de la soare și o transformă în electricitate.

VREAU OFERTĂ

Pentru detalii și ofertă, lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu mai multe informații